Φόρμα αναζήτησης

Αυγουστή: «Πανικός χωρίς λόγο / Είδατε πόσο τους βοήθησε ο κόσμος…»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την ήττα της ομάδας της Λεμεσού στο Δουβλίνο από τη Σάμροκ Ρόβερς με 2-1, στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο προπονητής των κυανολεύκων ανέφερε πως η ομάδα του πανικοβλήθηκε χωρίς λόγο και δέχθηκε την ανατροπή παρότι είχαν δουλέψει στις στατικές φάσεις, ενώ πρόσθεσε πως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, κάνοντας λόγο για τη βοήθεια που είχε η ιρλανδική ομάδα από τους οπαδούς της.

Συγκεκριμένα, ο Αυγουστή είπε…

Για τα γκολ που δέχθηκε ο Απόλλωνας από στατικές φάσεις: «Αυτό το θέμα μας στεναχωρεί. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως σε όλα τα στημένα είχαμε πανικό χωρίς λόγο και δεχθήκαμε δυο γκολ. Το ξέραμε, δουλέψαμε σε αυτό, αλλά τελικά έτσι ήρθαν τα γκολ».

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου: «Κάποια πράγματα δεν σου βγαίνουν… Είδαμε πως από τα στημένα μας δημιούργησαν προβλήματα. Αν δουλεύαμε καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Θα πάμε για να το ανατρέψουμε, έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε».

Για τη Σάμροκ Ρόβερς: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, τρέχει πολύ, αλλά έχουμε κι εμείς καλή ομάδα».

Για την αποβολή του Σακέτι: «Ακόμα και με δέκα παίκτες, το ελέγχαμε. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε. Είδατε όμως και τη βοήθεια που παίρνουν από τον κόσμο τους σε αυτές τις έδρες. Αν δεν βρούμε τρόπο να έχουμε και εμείς έδρα, θα έχουμε πρόβλημα όλοι, όχι μόνο ο Απόλλωνας. Ήσασταν παρόντες, είδατε πόσο τους βοήθησε ο κόσμος».