Φόρμα αναζήτησης

Από το Πράβετς στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΛ – Δεδομένα τα sold-out

Τη μελέτη για τον Άρη ξεκίνησε το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ μετά που η χθεσινή κλήρωση του Europa League έφερε στον δρόμο των Λεμεσιανών τους Θεσσαλονικείς για τον 2ο προκριματικό γύρο.

Πρόκειται για μια σχετικά δύσκολη κλήρωση για τους γαλαζοκίτρινους που θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη τύχη, όπως όμως και χειρότερη (π.χ. Γουλβς).

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΛ θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη απευθείας από το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, έτσι θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία από την επιστροφή στη βάση και το νέο ταξίδι.

Η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει στις 7 Ιουλίου για τη Βουλγαρία. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 25 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και ο επαναληπτικός στην «ΑΕΚ Αρένα» μία εβδομάδα μετά (01/08).

Υπενθυμίζουμε πως ο λόγος που δεν δηλώθηκε η κανονική έδρα της ΑΕΛ, δηλαδή το Τσίρειο, είναι επειδή δεν έχει λάβει την απαραίτητη άδεια από την UΕFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελλάδα, για το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη στους φίλους της ΑΕΛ θα δοθεί η Θύρα 4 του «Κλεάνθης Βικελίδης» που διαθέτει 1.200 θέσεις. Η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας, από την άλλη, θα παραχωρήσει το ένα πέταλο της «Αρένα» για να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών του Άρη, με συνολικά 1.500 θέσεις.

Θεωρείται σίγουρο πως και για τους δύο αγώνες οι φιλοξενούμενοι θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια που τους αναλογούν.