Φόρμα αναζήτησης

Άρνηση της Εuroleague για φιλικό του Παναθηναϊκού με ομάδα του ΝΒΑ

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ήθελαν να κλείσουν φιλικό-έκπληξη κόντρα στους Σέλτικς ή τους Καβαλίερς αλλά τα σχέδια τους χάλασαν από την Euroleague... [...]

Read More...

Η προσπάθεια που κατέβαλαν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για φιλικό-έκπληξη κόντρα στους Σέλτικς ή τους Καβαλίερς με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων του μπασκετικού τμήματος έπεσε στο… κενό, λόγω της Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ήθελαν να κλείσουν φιλικό με τους Κέλτες ή με την ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς στο ΟΑΚΑ τον Οκτώβριο, ωστόσο η Euroleague έβαλε «φρένο» σ’αυτή την προσπάθειά τους, αφού εκείνη διοργανώνει τέτοιου τύπου δράσεις για τις ομάδες της.

Σύμφωνα με το καταστατικό της Euroleague, οποιαδήποτε φιλική αναμέτρηση ομάδας που λαμβάνει μέρος στη διοργάνωση πρέπει να παίρνει την σχετική έγκριση από τη διοργανώτρια αρχή.

Κάτι που στην προκειμένη φάση δεν έγινε, με αποτέλεσμα να… ολοκληρωθούν άδοξα οι αρχικές εργασίες που είχαν ξεκινήσει στα κεντρικά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Δεδομένης της αρνητικής απάντησης που εισέπραξαν, οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι πλέον να κοιτάξουν σε διαφορετική κατεύθυνση, απευθυνόμενοι σε ομάδα εκτός του ΝΒΑ.

Send this to a friend