Φόρμα αναζήτησης

Ετοιμάζει αλλαγές ο Πάμπος

Στο παιχνίδι της Τετάρτης στο Μακάρειο (14:30) με τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου στρέφει την προσοχή του ο Ολυμπιακός για τον θεσμό του κυπέλλου. Μπορεί ο αντίπαλος να είναι χαμηλής δυναμικότητας, όμως αυτό δεν αποπροσανατολίζει το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου, καθώς γνωρίζει πως μια κακή εμφάνιση μπορεί να μην διορθώνεται στη συνέχεια και να αποβεί μοιραία στην προσπάθεια της ομάδας για διάκριση.

Σίγουρα θα υπάρξει εκτεταμένο rotation από τον προπονητή των μαυροπράσινων. Εξάλλου είναι και μια ευκαιρία για τους παίκτες που δεν έχουν αρκετά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Θεωρείται δεδομένο ότι θα προφυλαχθούν κάποιοι παίκτες-κλειδιά καθώς οι Τακτακαλίτες δεν έχουν το ρόστερ εκείνο που να παρέχει τη δυνατότητα αντικατάστασης μονάδων ισοδύναμων με αυτούς.

Προβληματισμός

Ούτε στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής με την Ομόνοια δόθηκε τέλος στο σερί διαιτητικών λαθών που επηρεάζουν την έκβαση των αγώνων των μαυροπράσινων. Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως στη φάση του φάουλ που κέρδισε η Ομόνοια και σκόραρε, ο Ντάρμπισαϊαρ εκμαίευσε την παράβαση, κάτι που στοιχειοθετούν μέσω της ετεροχρονισμένης πτώσης του κυρίως.