Φόρμα αναζήτησης

Εθνικός: Ένας καλός Μπογκαντίνοφ αποτελεί εγγύηση

Ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ ήταν ο κορυφαίος του Εθνικού στον αγώνα με τη Δόξα και θέλει να συνεχίσει και στον αυριανό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα από εκεί που έμεινε στο Μακάρειο.

Ο έμπειρος Σκοπιανός τερματοφύλακας βρίσκεται σε καλή φόρμα και στηρίζει πολλά πάνω του ο Γιώτης Εγκωμίτης. Ο ίδιος συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και με τη Νέα Σαλαμίνα έχει στόχο να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Ένας καλός Μπογκαντίνοφ αποτελεί εγγύηση.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης είδε τη Νέα Σαλαμίνα στη νίκη της επί του Ολυμπιακού, πήρε τα μηνύματα για τις δυνατότητες της αυριανής αντιπάλου και τα μετέφερε στους παίκτες του.

Ο Κύπριος τεχνικός έκανε ξεκάθαρο στους παίκτες του ότι για να κερδίσουν θα πρέπει να τα δώσουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λαμπάν

Ο Βίνσεντ Λαμπάν αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Ο Γάλλος μέσος ήταν από τους κορυφαίους στον αγώνα με την Ένωση, αλλά δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τη Δόξα λόγω τραυματισμού και η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Εάν δεν είναι 100% έτοιμος ο Εγκωμίτης δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Παίζει το ενδεχόμενο ο Κύπριος τεχνικός να παρατάξει την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Σε αυτήν την περίπτωση θα πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ντεΐβισον.