Φόρμα αναζήτησης

Ραν Μπεν Σιμον: «Ο κόσμος να στηρίξει τα νέα παιδιά»

Για τον επερχόμενο αγώνα με το Μαυροβούνιο αλλά και γενικότερα για την Εθνική μας ομάδα μίλησε σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν.

«Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει τα νέα παιδιά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σιμόν που τόνισε πως ένα από τα ισχυρά σημεία της ομάδας μας, είναι το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιριστών, η χαρά που κάνουν όταν έρχονται στην Εθνική και το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Μπορεί ο αγώνας με το Μαυροβούνιο να είναι φίλικος, όμως είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μπορεί ο κόσμος να ασχολείται περισσότερο αυτή την περίοδο  με το τι γίνεται στο Πρωτάθλημα, όμως εμείς θα προετοιμαστούμε σωστά και θα παίξουμε για τη νίκη. Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει τα νέα παιδιά αλλά και την ομάδα γενικότερα.

Μπορεί στο παρελθόν να μην κάναμε όλα όσα πρέπει για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων, όμως, σαν Εθνική ομάδα δεν μπορούμε να πετύχουμε κάτι, αν δεν έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Οι ποδοσφαιριστές είναι σωστοί επαγγελματίες, δουλεύουν σκληρά και είναι σημαντικό για αυτούς να τους πιστέψει ο κόσμος”.

Ο κ. Σιμόν ρωτήθηκε για το σκεπτικό της κλήσης του Ντόσσα Τζούνιορ που δεν αγωνίζεται με την ομάδα του αλλά και ποιο μήνυμα θέλει να στείλει σε κάποιους ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός Εθνικής. “Πιστεύω στον Ντόσσα και θεωρώ πως όταν αρχίσει να παίζει, θα είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Ήθελα να τον έχω στην ομάδα και να του δείξω με την κλήση μου ότι τρέφω σεβασμό απέναντι του. Για τα υπόλοιπα παιδιά, η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή για όλους. Τη δεδομένη στιγμή θεωρώ πως έχω καλέσει τους πιο κατάλληλους ποδοσφαιριστές για αυτό το παιχνίδι. Το μήνυμα που στέλνω στους ποδοσφαιριστές που δεν είναι στην κλήση, είναι πως μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να έρθουν στην Εθνική: Να ιδρώσουν στο γήπεδο ακόμη περισσότερο”.