Φόρμα αναζήτησης

Έδωσε το στίγμα ο Μπεν Σιμόν: «Θα διαπιστώσουμε την πρόοδο μας» (vid)

Σε ιδιαίτερη μνεία για τον επαγγελματικό που δείχνουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές αλλά και στη χρησιμότητα της επικείμενης φιλικής συνάντησης με την Ιορδανία προέβη ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ραν Μπεν Σιμόν, πριν τη σημερινή προπόνηση της εθνικής ομάδας.

Ο Ισραηλινός τεχνικός μίλησε στα ΜΜΕ μια ημέρα πριν την αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την Ιορδανία και έδωσε το στίγμα του για την προετοιμασία ενόψει της τελευταίας πρόβας των φιλικών υποχρεώσεων.  

«Πάντα, μετά το τέλος των πρωταθλημάτων, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους ποδοσφαιριστές για να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους.

Όμως, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μου. Είναι όλοι τους πολύ καλά παιδιά, πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, τους αγαπώ και μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους. 

Είμαστε μαζί από τη Δευτέρα και δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια τους, παρά τη δύσκολη περίοδο στην οποία βρισκόμαστε», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, για να προσθέσει:

«Ο αγώνας με την Ιορδανία είναι πολύ σημαντικός για εμάς αφού είναι ο τελευταίος πριν τους επίσημους αγώνες. Μέσω του φιλικού, θέλουμε να διαπιστώσουμε την πρόοδο την οποία έχουμε κάνει ως ομάδα».

Από την πλευρά των διεθνών ποδοσφαιριστών μίλησε στην κάμερα της ΚΟΠ ο Δημήτρης Χριστοφή, που αναφέρθηκε κυρίως στο κυριακάτικο φιλικό της εθνικής στην Ιορδανία.