Φόρμα αναζήτησης

Έριξε το σύνθημα ο Αυγουστή: «Πάμε για την ανατροπή, το πρωτάθλημα χρειάζεται μια δυνατή Ομόνοια»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την υλοποίηση του στόχου και αισιόδοξος όπως το απαιτούν οι περιστάσεις για την προοπτική διάκρισης στο κύπελλο (σ.σ ακολουθεί ο κρίσιμος ημιτελικός με την ΑΕΛ) παρουσιάστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Ο Κύπριος τεχνικός των γαλάζιων τοποθετήθηκε ενώπιον δημοσιογράφων μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, δίνοντας το στίγμα του για τη συνέχεια των υποχρεώσεων.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές καθώς ξέραμε ότι έπρεπε να έρθουμε και να υλοποιήσουμε τον στόχο της νίκης. Ήταν σημαντικό που προηγηθήκαμε νωρίς και αυτό βοήθησε να φύγει και το άγχος. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε. Από τώρα σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης. Τα δεδομένα είναι εις βάρος μας και πρέπει να πάμε για να το ανατρέψουμε. Η δουλειά που γίνεται στην Ομόνοια φάνηκε σε όλα τα επίπεδα, από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα και αξίζουν συγχωρητήρια σε όλους. Το πρωτάθλημα μας χρειάζεται μια δυνατή Ομόνοια», κατέληξε ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας.