Φόρμα αναζήτησης

Ο Άδωνις, οι υπόλοιποι και η αναγνώριση της Κύπρου από την UEFA

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 12/5)

 

Η UEFA αναγνωρίζει την Κύπρο ως μια από τις κορυφαίες χώρες μέλη της, γι’ αυτό κι εμπιστεύεται σε Κύπριους μεγάλες διοργανώσεις αλλά και θέσεις.

Μην πάτε μακριά, θυμάστε, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του, είχε φθάσει ως εκπρόσωπος της UEFA στο ανώτατο συμβούλιο της FIFA. Μια παρόμοια πορεία είχε παλαιότερα και ο Μάριος Λευκαρίτης!

Τη βδομάδα που πέρασε πληροφορηθήκαμε όλοι τον ορισμό του διευθυντή διεθνών σχέσεων της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Άδωνη Προκοπίου ως παρατηρητή στον τελικό του Champions League, που θα γίνει το Σάββατο 26 Μαΐου στο Κίεβο, μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ!

Μιλούμε για τεράστιας σημασίας ορισμό από την UEFA, που σαφώς στέλνει μηνύματα στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου, ότι παρά την απουσία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και να στηρίζονται πάνω μας για τόσο μεγάλης σημασίας εκδηλώσεις.

Όσο για τον κ. Προκοπίου, τα καλά δεν αρχίζουν ούτε τελειώνουν μ’ έναν τελικό. Ο Άδωνις είμαστε σίγουροι ότι θα φθάσει ακόμα πιο ψηλά στην UEFA και ίσως τον δούμε κι αυτόν κάποια μέρα στα ψηλά δώματα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Και, τέλος, να σας πληροφορήσουμε ότι πίσω από τον Άδωνη υπάρχουν και οι νεότεροι Κύπριοι της UEFA.

Ο Στέλιος, ο Χρίστος και μερικοί άλλοι που εσείς δεν γνωρίζετε, αλλά οι ίδιοι μας κάνουν υπερήφανους όταν φεύγουν για αποστολές στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Αυτοί είναι το μέλλον μας και με αυτούς να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα βήματα προς το καλύτερο και για τις εσωτερικές μας διοργανώσεις που θέλουν ακόμα δουλειά για να ανεβάσουν επίπεδο…