Φόρμα αναζήτησης

Μα τρελαθήκατε ρε παιδιά, 16 ομάδες;

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 10/2)

Τελικά ό,τι και να πεις, ό,τι και να κάνεις σε αυτόν τον τόπο, κάποιοι δεν πρόκειται ποτέ να βάλουν μυαλό, ούτε και θα κοιτάξουν να δουν μπροστά για να βελτιώσουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας και να το κάνουν καθαρά επαγγελματικό. Σύμφωνα, λοιπόν, με την αποκάλυψη που έκανε μεσοβδόμαδα ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, οι ηγέτες κάποιων σωματείων ετοιμάζουν πρόταση προς τη γενική συνέλευση της ΚΟΠ για αύξηση των ομάδων από 12 σε 16 και μάλιστα από την αμέσως επόμενη χρονιά, μπας και κόψουν έξω από τη μοιρασιά. Τελικά στο ποδόσφαιρο αυτού του τόπου λες και μας βαράει ομαδική τρέλα!

Ελάχιστοι είναι που νοιάζονται για να ανεβάσουν το επίπεδο, να κάνουν πιο ελκυστικό το θέαμα, να βελτιώσουν τα γήπεδα και να τα κάνουν πιο ανθρώπινα και πιο ελκυστικά. Οι περισσότεροι βολεύονται να είναι στην Α’ Κατηγορία κι όπως θέλει ας είναι! Είτε 12, είτε 16, το ίδιο τους κάνει, φτάνει να πέφτει το χρήμα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Μεταξύ μας, ούτε και οι τηλεοπτικές πλατφόρμες νοιάζονται για το προϊόν που αγοράζουν από τα σωματεία και το προσφέρουν στον κόσμο. Είπαμε, όλοι βολεύονται…

Εμείς δεν θα σταματήσουμε να διαφωνούμε σφόδρα με την αύξηση των ομάδων. Από εκεί και πέρα, έτσι και γίνει, θα το γυρίσουμε κι εμείς στην πλάκα κι όποιον πάρει. Τέτοιοι που πάνε να γίνουν μόνο για πλάκα είναι… Και για να μην παρεξηγηθούμε, ο καθένας δικαιούται να πιστεύει και να αγωνίζεται για ό,τι θέλει!