Φόρμα αναζήτησης

Καταμεσήμερο με ντάλα ήλιο δεν παίζουμε μπάλα…

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 22/4)

Σήμερα θα στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενη πλευρά, ελπίζοντας ότι θα μας ακούσουν, και φαινόμενα όπως αυτά που παρουσιάστηκαν την περασμένη Τετάρτη στο ποδόσφαιρό μας δεν θα επαναληφθούν.

Μιλούμε για την ώρα έναρξης των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Νέων. ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια και ΑΕΚ – Απόλλων ξεκίνησαν στις 2.30 και τέλειωσαν σε δυο ώρες και κάτι αργότερα!

Μιλούμε για τρελά και απίστευτα πράγματα. Για να καταλάβετε, και οι δυο αγώνες οδηγήθηκαν σε ημίωρη παράταση και ο ένας σε διαδικασία πέναλτι! Και ο ήλιος να καίει και οι μικροί να καίγονται για το αποτέλεσμα.

Το είπαμε χιλιάδες φορές, το επαναλαμβάνουμε και σήμερα. Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα ανδρών της Α΄ κατηγορίας. Ποδόσφαιρο είναι και οι άλλες κατηγορίες, ποδόσφαιρο είναι και οι αγώνες παίδων – νέων και το γυναικείο πρωτάθλημα.

Θέλετε κύριοι να βοηθήσετε τους νέους; Ορίστε τους αγώνες σε κατάλληλες ώρες, χαρίστε τους και μια απευθείας μετάδοση, έτσι για να έχουν κι ένα έξτρα κίνητρο οι μικροί.

Τι τους βάζετε να βασανίζονται στις 2.30 το μεσημέρι; Θεωρείται δηλαδή ότι μπορούν οι μικροί στο μεσημέρι της Κύπρου να παίξουν ποδόσφαιρο που να το χαρούν οι ίδιοι και οι φίλαθλοι;

Φίλοι της ΚΟΠ, φίλοι των σωματείων, προσοχή. Είπαμε, θέλουμε στο ποδόσφαιρο νέα παιδιά, νέα ταλέντα. Ας τους δώσουμε τουλάχιστον τα λίγα στοιχειώδη…