Φόρμα αναζήτησης

«Γκολ στη Ζωή»! Χειροκροτούμε…

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 6/5)

 

Φιλανθρωπικό δείπνο μαζί με επίδειξη μόδας με στόχο την οικονομική στήριξη του φιλανθρωπικού-εθελοντικού οργανισμού «Γκολ στη Ζωή», με απώτερο σκοπό την ανέγερση της πτέρυγας Πρώτων Βοηθειών του Μακάρειου Νοσοκομείου διοργανώθηκε με επιτυχία στο «Pavilion» της Λευκωσίας.

Αυτός ο οργανισμός μας έμαθε από νωρίς ότι φτιάχτηκε για να σημειώνει γκολ στη ζωή και το αποδεικνύει με πράξεις και όχι με λόγια…

Οι θέσεις μου είναι γνωστές για το κράτος πρόνοιας και κοινωνικής ευθύνης που δεν υπήρξαν ποτέ στην Κύπρο. Άρα, θα πρέπει η ιδιωτική πρωτοβουλία να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς για να βοηθά τα νοσοκομεία, τους καρκινοπαθείς, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, τους συνανθρώπους μας, Κύπριους και ξένους, που έχουν τεράστιες οικονομικές ανάγκες. Φτάνει να αποφεύγεται η έντονη διαφήμιση, όπως γινόταν παλαιότερα από τράπεζες και άλλους οργανισμούς που έδιναν 50 χιλιάδες ευρώ κι έκαναν δωρεάν διαφήμιση 100 χιλιάδων!

Τέλος πάντων, θέμα μας εξακολουθεί να είναι το «Γκολ στη Ζωή», του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη και των άλλων παιδιών, που κερδίζουν και τις εντυπώσεις και παράλληλα προσφέρουν, όσο κανένας άλλος, απίστευτη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας.

Η φιλανθρωπική δράση του «Γκολ στη Ζωή»

Και μπράβο τους και μακάρι να συνεχίσουν έτσι!

Οι ποδοσφαιριστές έπρεπε εδώ και χρόνια να δείξουν τον δρόμο. Έστω κι αργά το έκαναν και δείχνουν ότι μπορούν.

Αναμένουμε τη συνέχεια και παράλληλα τους χειροκροτούμε…