Φόρμα αναζήτησης

Επιστολή παραίτησης από διοικητικό στέλεχος της Ανόρθωσης – Τι αναφέρει για την εποχή Πουλλαϊδη

Το τέλος μιας μακράς πορείας στα διοικητικά δρώμενα της Ανόρθωσης έγραψε μέσω επιστολής ο Μάμας Πατέρας.

Το επί σειρά ετών στέλεχος της «Κυρίας» πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους κυανόλευκους ενημερώνοντας για την οριστικοποίηση της απόφασης παραίτησής του από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι πρότινος ο Μάμας Πατέρας ήταν εκ των μελών στη διοίκηση της εταιρείας, τη διαχείριση της οποίας κατέχει πλέον η οικογένεια Χρηστου Πουλλαϊδη.

Η επιστολή με ημερομηνία 12 Ιουνίου 2019 μέσω της οποίας γνωστοποιεί την αποχώρηση του:

Μάμας Λ Πατέρας
Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ανόρθωσης
12.6.2019

Θέμα : Παραίτηση

Έντιμοι κύριοι,

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να υποβάλω την παραίτησή μου από μέλος του Σωματείου Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζατε την πρόθεσή μου μιας και ετοιμάστηκε επιστολή παραίτησης για να αναγνωσθεί στην γενική συνέλευση του Σωματείου. Σεβόμενος όμως τις εκκρεμότητες που υπήρχαν , δέχτηκα την εισήγηση για τη μη παραίτησή μου εκείνη τη χρονική στιγμή. Τώρα όμως πιστεύω ότι τροχοδρομήθηκαν όλα και μπορώ να το πράξω.

Υπήρξα για σειρά ετών μέλος του ΔΣ του Σωματείου όπου έδωσα όλες μου τις δυνάμεις. Eίναι καιρός να αναλάβουν νέα παιδιά, ανορθωσιάτες με νέες ιδέες. Να δώσουμε και στον κύριο Πουλλαίδη την ευκαιρία να στελεχώσει τα συμβούλιά του με ανθρώπους της εμπιστοσύνης του, που θα τον στηρίζουν. Είμαι σίγουρος ότι οι συνάδελφοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν σωστά και αποτελεσματικά στο ιστορικό μας Σωματείο και εγώ θα συνεχίζω να στηρίζω από δίπλα.
Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους!

Η επιστολή του με ημερομηνία 2 Μαϊου 2019:

ΜΑΜΑΣ Λ. ΠΑΤΕΡΑΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
2.5.2019
ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Έντιμοι κύριοι,

Με την επιστολή μου αυτή γνωστοποιώ την πρόθεσή μου να παραιτηθώ από την πολύ τιμητική θέση μου ως αντιπρόεδρου του Σωματείου «Ανόρθωσις Αμμοχώστου» και από την θέση μου ως εκπρόσωπος του Σωματείου στην Εταιρεία «Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

Πιστεύω ότι μετά τις παραιτήσεις προέδρων και αντιπροέδρων, ατόμων που είμαστε μαζί στο ίδιο ψηφοδέλτιο και εκλεγήκαμε ως συνδυασμός ,είναι ηθική μου υποχρέωση να υποβάλω την παραίτησή μου, δίνοντας στον κύριο Πουλλαίδη την ευκαιρία να επιλέξει εκείνα τα άτομα που εμπιστεύεται για να τον πλαισιώσουν.

Παρέμεινα στη θέση μου μέχρι να ξεπεραστούν τα διάφορα προβλήματα και δυσκολίες. Τώρα που τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά και έρχεται η ηρεμία , θεωρώ ότι είναι η στιγμή της δικής μου αποχώρησης.

Υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις στα Συμβούλια της Ανόρθωσης από το 2004 μέχρι σήμερα και πιστεύω ότι προσπάθησα να προσφέρω σε αυτά τα δεκαπέντε χρόνια τα μέγιστα σύμφωνα με τις δυνατότητες μου. Η Ανόρθωσις για μένα και την οικογένειά μου ήταν, είναι και θα είναι τρόπος ζωής και λόγος ύπαρξης.

Θα ήθελα πρώτιστα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στα Διοικητικά Συμβούλια του Σωματείου και της Εταιρείας με τους οποίους συνεργάστηκα, τα μέλη του Σωματείου «Ανόρθωσις» που με τίμησαν με τη ψήφο τους για την εκλογή μου ως μέλους στα Συμβούλια, το προσωπικό του Σωματείου και τον κάθε Ανορθωσιάτη ξεχωριστά που σε κάθε κάλεσμα για οικονομική και άλλη στήριξη δήλωνε παρών.

Ήμουν και θα είμαι περήφανος που δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρω από όλα τα πόστα σε αυτό το Σωματείο που για μένα είναι η Αμμόχωστος!

Αποχωρώντας, θα ήθελα να κάνω και την προσωπική μου εισήγηση μετά από τις εισηγήσεις που έκανε στην γενική συνέλευση ο κύριος Πουλλαίδης, για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της Ανόρθωσης.

1. Διοικητική σταθερότητα για τουλάχιστο πέντε χρόνια . Αυτό αναφέρεται στην νέα διοίκηση του κυρίου Πουλλαίδη και απορρέει από την εμπειρία μου λόγω δεκαπενταετούς θητείας στα Συμβούλια της Ανόρθωσης.

2. Τα μέλη του Δ.Σ. να αντιληφθούν ότι θα πρέπει τα ίδια να αποτελούν πρότυπα όσον αφορά τις υποχρεώσεις τους προς το Σωματείο και την Εταιρεία, οικονομικές και άλλες.

3. Προπονητική σταθερότητα: Είχαμε ένα άξιο προπονητή, τον Κετσπάγια, που ευτυχώς καταφέραμε να φέρουμε πίσω. Αξίζει να τον εμπιστευτούμε, να του δώσουμε περιθώριο κίνησης, χωρίς ασφυκτικούς κλοιούς γύρω του και ας τον αφήσουμε να μεγαλουργήσει όπως ο ίδιος ξέρει να κάνει.

4. Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας σταθερός βασικός κορμός ποδοσφαιριστών με απλές προσθαφαιρέσεις κάθε χρόνο και όχι κάθε Αύγουστο να έχουμε μια νέα ομάδα.

Ευχαριστώ ξανά από καρδιάς
Πάντα δίπλα στην Ανόρθωση
Μάμας Πατέρας».