Φόρμα αναζήτησης

Έπεσαν οι υπογραφές και ανακοινώνεται ο Κετσπάγια από την Ανόρθωση (τι προνοεί η νέα συνεργασία)

Στα χέρια ενός όχι και τόσο παλιού γνώριμου, του Tιμούρ Κετσπάγια, «κρέμονται» πλέον οι ελπίδες της αναμόρφωσης της αγωνιστικής αλλά και ποιοτικής εικόνας της Ανόρθωσης, επιχειρώντας να επαναφέρει την αμμοχωστιανή ομάδα στην κανονικότητα ύστερα από μακράν περιπετειώδη περίοδο.

Mολονότι εκλείπει ακόμα η μέσω ανακοίνωσης επισημοποίηση της επαναπρόσληψης του Γεωργιανού προπονητή στον κυανόλευκο πάγκο, εντούτοις θεωρείται δεδομένο ότι θα αναλάβει τις τύχες της «Κυρίας» στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (16/3) και πριν το προγραμματισμένο ταξίδι του Τιμούρ Κετσπάγια για την Τιφλίδα, έπεσαν οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια.

Σε ό,τι αφορά, τώρα, τη χρονική διάρκεια ισχύος της δεύτερης θητεία του Γεωργιανού προπονητή στην Ανόρθωση αυτή προνοεί συνεργασία δύο χρόνων, με το μισθολόγιο της πρώτης να έχει συμφωνηθεί πως θα ανέρχεται στα τρεισήμισι εκατομμύρια ευρώ.