Φόρμα αναζήτησης

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Ανόρθωσης με το Ζοάο Βίκτορ (τι αναφέρει η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση)

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι τάσεις φυγής που επιδείκνυε από τα τέλη Απριλίου ο Ζοάο Βίκτορ.

Μετά από μήνες έντονων αμφιβολιών για το μέλλον του, έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Ανόρθωσης με τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος αποτελεί και με κάθε επισημότητα παρελθόν από το δυναμικό της αμμοχωστιανής ομάδας.

Μολονότι ο τριαντάχρονος άσος δεσμευόταν με συμβόλαιο μαζί με την «Κυρία» μέχρι το 2021, ωστόσο οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τον ποδοσφαιριστή πλέον να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του (σ.σ σύμφωνα με πληροφορίες έχει δελεαστεί από πρόταση ομάδας από το Κατάρ).

Γνωστοποιώντας το γεγονός η ανακοίνωση των κυανολεύκων αναφέρει: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος βρισκόταν στο δυναμικό της ομάδας μας από το 2015.

Ο Βραζιλιάνος (με Ισπανικό διαβατήριο) ποδοσφαιριστής στα τέσσερα χρόνια παραμονής του στην ομάδα μας κατέγραψε 138 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 19 τέρματα.

Ευχαριστούμε το Ζοάο Βίκτορ για την προσφορά του για όσο διάστημα φόρεσε τη φανέλα της Ανόρθωσης και την οποία υπηρέτησε με πάθος όποτε αγωνίστηκε και ευχόμαστε στον ίδιο ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».