Φόρμα αναζήτησης

ΕΝΠ: Το ψάχνουν για μεγαλύτερες ομάδες Ριέρα και Ουντόζι – Παραμένει θολό το διοικητικό τοπίο

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 17/6)

Όσο τα ονόματα κάποιων ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ δεν ακούγονται ότι έκλεισαν σε κάποιες άλλες ομάδες, παραμένουν στο προσκήνιο για την Ένωση.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Σίτο Ριέρα και ο Νιγηριανός επιθετικός Σαλόζε Ουντόζι που είχαν ψηλά συμβόλαια αλλά με την ποιότητα τους βοήθησαν την ομάδα του Παραλιμνίου.

Είναι δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπάρχει το ερωτηματικό αν το μειωμένο μπάτζετ της νέας χρονιάς θα τους «σηκώσει».

Ο Ισπανός Σίτο Ριέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ψάχνει μεγαλύτερη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι ποδοσφαιριστής ποιότητας και με προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο και αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί.

Έκανε και καλά παιχνίδια όμως υπήρχαν και άλλα που δεν πρόσφερε σύμφωνα με τις απολαβές αλλά και την ποιότητά του. Όμως για την Ένωση παίκτες όπως ο Ριέρα αποτελούν πολυτέλεια, και ελπίζεται ότι θα βρεθεί τρόπος για να παραμείνει.

Για τον Ουντόζι υπάρχει ικανοποίηση από την προσφορά του τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Είναι ένας επιθετικός που όταν βρεθεί στη μέρα του κάνει τη διαφορά.

Αν και ο ίδιος το ψάχνει για μεγαλύτερη ομάδα, φαίνεται ότι υπάρχει πρόθεση για να παραμείνει. Θα φανεί τις επόμενες ημέρες κατά πόσο θα φοράει τη βυσσινί φανέλα και τη νέα χρονιά.

Θολό το διοικητικό τοπίο

Το διοικητικό τοπίο παραμένει θολό. Η επιμονή του προέδρου Γιώργου Τσόκκου για παραίτηση έβαλε σε μεγάλους μπελάδες την ομάδα.

Για να συνεχίσει θέλει συμπαίκτες στο οικονομικό, τους οποίους δεν βρήκε και γι’ αυτό επιμένει σε αποχώρηση. Εξελίξεις αναμένονται στη νέα εκλογική συνέλευση.