Φόρμα αναζήτησης

Ένωση: «Τελικός» σαν… στο σπίτι της

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 7/4)

 

Με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ημιτελικός, με την Αλκή είναι… τελικός! Η Ένωση πάει σήμερα στο «Αμμόχωστος» με στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τους βυσσινί, μέχρι το επόμενο. Με νίκη η ομάδα θα μπορέσει με δει με πιο καθαρό μυαλό τη συνέχεια και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις. Εάν χάσει, θα πέσει προτελευταία στο πρωτάθλημα και η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη. Το «Αμμόχωστος» έχει γίνει έδρα για την Ένωση και θέλει να το εκμεταλλευτεί και σήμερα. Σε αυτό το γήπεδο πέτυχε και τα δύο της διπλά, κερδίζοντας Αλκή και Ερμή, ενώ έχει ισοπαλίες με Σαλαμίνα και Ερμή. Και στην ισοβαθμία έχει πλεονέκτημα έναντι της Αλκής, την οποία κέρδισε και εντός έδρας.

Εκτός πλάνων είναι οι Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Βαλλιάνος, Κουμής, Ανδρέου και Φράγκου. Επιστρέφει ωστόσο ο πολύ ποιοτικός Ριέρα και δεδομένα θα είναι βασικός. Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται ο νεαρός τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Πέτρου, ο οποίος προέρχεται από την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και γενικώς όποτε αγωνίστηκε έχει κάνει το κενό του Κλέιμαν να μην φαίνεται. Η πιθανή ενδεκάδα: Πέτρου, Φυτανίδης, Κυριάκου, Αγγελή, Πίττας, Ολίβα, Μαϊσουράντζε, Ενόχ, Ριέρα, Ουντότζι, Γκοζλάν.

Οι Παραλιμνίτες ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών και στον σημερινό «τελικό». Η διοίκηση κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το πέταλο στο «Αμμόχωστος».