Φόρμα αναζήτησης

Eνόργανη: Η αήττητη Μπάιλς θα πάει στο Παγκόσμιο με στόχο το απόλυτο

Η Σιμόν Μπάιλς επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την απόλυτη κυριαρχία της στην παγκόσμια ενόργανη γυμναστική.

Η βραχύσωμη Αμερικανίδα, εξασφάλισε την συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης, καθώς την Κυριακή επικράτησε στο σύνθετο ομαδικό των ΗΠΑ, που διεξήχθη στην Σαρασότα.

Η Μπάιλς είναι αήττητη τα τελευταία έξι χρόνια στο σύνθετο ατομικό, καθώς έχει επικρατήσει σε κάθε διοργάνωση που έλαβε μέρος! Και κατά συνέπεια, θα ηγηθεί της αμερικανικής αποστολής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα φιλοξενηθεί στην γερμανική πόλη από τις 4 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.

Η 22χρονη γυμνάστρια συγκέντρωσε 58,55 βαθμούς και πήρε την πρώτη θέση, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η εκτέλεση της άσκησης «triple double» στο έδαφος, όπου επιχείρησε και κατάφερε διπλό διαγώνιο σάλτο με τριπλή περιστροφή!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διοργάνωση της Στουτγκάρδης, αποτελεί αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που θα γίνουν το καλοκαίρι του 2020, εκεί όπου η Μπάϊλς έχει ως στόχο την κατάκτηση πέντε χρυσών μεταλλίων, μετά τα τέσσερα που πήρε στην κορυφαία διοργάνωση του 2016 που φιλοξενήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο.