Φόρμα αναζήτησης

Ενόργανη γυμναστική: Ο ΚΟΑ συγχαίρει τον Ηλία Γεωργίου και ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με μετάλλιο θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη ο Κύπριος αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Ηλία Γεωργίου, που κατέκτησε την τρίτη θέση στο μονόζυγο του παγκόσμιου κυπέλλου που διεξάγεται στην Κροατία.

Ο νεαρός αθλητής, κατόρθωσε να ανέβει στο βάθρο των νικητών με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, σκορπώντας περηφάνια σε όλους και ειδικότερα στην επαρχία Λάρνακας απ’ όπου και κατάγεται.

Η επιτυχία αυτή δεν πέρασε απαρατήρηρη από τον ΚΟΑ, που έσπευσε σήμερα (27/5) να τον συγχαρεί και να οριοθετήσει τον επόμενο στόχο που αν επιτευχθεί θα του εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΟΑ αναφέρει: «Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τον αθλητή μας στη Γυμναστική Ηλία Γεωργίου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυμναστικής (μονόζυγο) που έγινε στην Κροατία.

Ο Ηλίας Γεωργίου έχοντας ως εχέγγυα την ικανότητα, τη θέληση, το πάθος και τη πίστη για διάκριση κατάφερε να ανεβεί στο ψηλότερο βάθρο. Στόχος του τώρα είναι η διάκριση και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυμναστικής τον προσεχή Οκτώβριο στη Γερμανία και να εξασφαλίσει την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020 και του ευχόμαστε ολόψυχα να το πετύχει.

Ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του Ηλία Γεωργίου, αλλά και όλων των άλλων αθλητών και συγχαίρει τον προπονητή του, την Ομοσπονδία και την οικογένεια του».