Φόρμα αναζήτησης

Ενδιαφέρει τον Απόλλωνα: Συντριβή της Κάουνο Ζαλγκίρις, έπεσε στο ναδίρ η ψυχολογία (video)

Μόλις εννέα ημέρες πριν ριχτεί στη μάχη των προκριματικών του Europa League, o Aπόλλωνας βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του και πλέον καλείται να δείξει σημάδια ετοιμότητας.

Προς τούτο όμως είναι απαραίτητο για τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του να ρίχνουν ματιές και στην αγωνιστική κατάσταση της Κάουνο Ζαλγκίρις, αφού το πρωτάθλημά Λιθουανίας βρίσκεται στα μισά εξαιτίας διαφορετικού προγραμματισμού.

Ως εκ τούτου μέσα από τη βαριά ήττα που γνώρισε την Τετάρτη (3/7) το συγκρότημα του Τσέπας Μαντιάφκας με 3-0 από την πρωτοπόρο Σούντουβα δύναται στο τεχνικό επιτελείο των γαλάζιων να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας του.

Έτσι η προσεχής αντίπαλος των γαλάζιων στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, έμεινε στους είκοσι έξι βαθμούς και την τέταρτη θέση μετά το πέρας δεκαεπτά αγωνιστικών στο λιθουανικό πρωτάθλημα.

Ώς γνωστόν, η αποστολή του Απόλλωνα επιστρέφει αύριο Πέμπτη στην Κύπρο για να συνεχίσει την προετοιμασία της στο Κολόσσι, ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού ταξιδιού στο Κάουνας.