Φόρμα αναζήτησης

Ενας χρόνος χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο: Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού (video/pics)

Στις 10 Ιουνίου 2018 ο Παύλος Γιαννακόπουλος «έφυγε» για τον παράδεισο και σήμερα (Κυριακή 9/6) στις 11.00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλοί φίλαθλοι του «τριφυλλιού» (και όχι μόνο), τίμησαν τη μνήμη ενός παράγοντα του αθλητισμού και της επιχειρηματικότητας, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Περισσότερα από πεντακόσια άτομα έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο του πατριάρχη του Παναθηναϊκού. Ο γιος του Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν βεβαίως εκεί, όπως και σύσσωμη η καλαθοσφαιρική ομάδα προεξάρχοντος του τεχνικού Ρικ Πιτίνο.

Στο Α’ Νεκροταφείο βρέθηκαν αρκετοί παλαίμαχοι αθλητές και παράγοντες από όλα τα αθλήματα: ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο Στέφανος Αυγουλέας από τον Ερασιτέχνη, εκπρόσωποι των οπαδών του Παναθηναϊκού και απλοί φίλοι της ομάδας, την οποία γιγάντωσε επί των ημερών του ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

paylos1.jpg

paylos3.jpg