Φόρμα αναζήτησης

Ομόνοια: Έλεγχος προόδου και ευκαιρία για δοκιμές από Μπεργκ – Αυτούς επέλεξε στο φιλικό κόντρα στην Άρκα Γκτίνια (video/pic)

Βαδίζοντας στην πέμπτη κιόλας ημέρα παρουσίας της στο εξωτερικό η Ομόνοια ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στη σειρά των φιλικών προετοιμασίας επί πολωνικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την τοπική Άρκα στην πόλη Γκτίνια.

Παρά την επίπονη περίοδο που διανύουν και την πλημμελή προετοιμασία οι «τριφυλλοφόροι» θα παρουσιάσοουν το μέχρι στιγμής πιο αξιόπιστο δείγμα της δυναμικής και της προοπτικής τους προερχόμενοι και από την ήττα (3-1) στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ως εκ τούτου μέσα από αυτό το τεστ δύναται στον Χένινγκ Μπεργκ να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για το πόσο οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτή τη φάση, αλλά και να ελέγχει το βαθμό αφομοίωσης των στοιχείων που ο ίδιος θέλει να προσδώσει στην ομάδα του.

Πάντως, ο Νορβηγός τεχνικός παρατάσσει την Ομόνοια με την ακόλουθη ενδεκάδα: Κυριακίδης, Λούφτνερ, Κούσουλος, Περέιρα, Μανρίκε, Γκόμεθ, Γκόμες, Ραμίρεζ, Τιάγκο, Χριστοφή, Νταρμπισάιαρ