Φόρμα αναζήτησης

Έδειξε σημάδια βελτίωσης ο ΑΠΟΕΛ, σταμάτησε τη μουρμούρα στο τελευταίο τεστ στην Αυστρία! (pics)

Καλύτερο πρόσωπο εμφάνισε στο πιο δύσκολο και σημαντικό (όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα) τεστ ετοιμότητας επί αυστριακού εδάφους ο ΑΠΟΕΛ, φτάνοντας μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στην πρώτη νίκη (1-0) σε φιλικό επίπεδο επί της Σαχτάρ Ντονέτσκ.

Παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τις ελάχιστα πειστικές εμφανίσεις του προηγούμενου διαστήματος η ομάδα του Πάολο Τραμετζάνι έδειξε αυτή τη φορά σημάδια βελτίωσης στην απόδοσή της, με τη νίκη να σφραγίζεται στα τελευταία λεπτά από κεφαλιά του Λίνους Χαλένιους (84′) κι ενώ ο Σουηδός επιθετικός είχε περάσει δέκα λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή.

Αυτό που μπορεί να κρατήσει ο Ιταλός τεχνικός, είναι η γενική εμφάνιση της ομάδας, που παρουσίασε ορθολογική αμυντική λειτουργία και σωστή τακτική συμπεριφορά, περιορίζοντας στο ελάχιστο τα μοιραία λάθη.

Σε ό,τι αφορά με τη σύνθεση των γαλαζοκίτρινων, αυτή τη φορά ο Πάολο Τραμετζάνι προτίμησε να μη μοιράσει το χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, δείχνοντας για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας πιο κατασταλαγμένος στις επιλογές του.

Πιο συγκεκριμένα σε σχήμα 3-5-2, επέλεξε τον Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια, με την τριάδα της άμυνας να αποτελείται από τους Λαφράνς στο κέντρο, αριστερά τον Νικόλα Ιωάννου και δεξιά το Βούρος, ενώ στα άκρα σε όλη τη γραμμή αγωνίστηκαν οι Γιάκολις δεξιά και Μιχαίλοβιτς αριστερά.

Ανασταλτικός μέσος προτιμήθηκε ο Γκέντσογλου και μπροστά του σε πιο προωθημένο ρόλο είχαν οι Σόουζα και Ντε Βινσέντι. Το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Τάμαρι και Πάβλοβιτς.

H σύνθεση του ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Βούρος, Ιωάννου, Λαφράνς, Μιχαίλοβιτς, Γκέντσογλου, Σόουζα, Ντε Βινσέντι (75′ Μάτιτς), Γιάκολις, Τάμαρι (79′ Βιντιγκάλ), Πάβλοβιτς (75′ Χαλένιους)