Φόρμα αναζήτησης

Δόξα: Πρώτη στάση η Ισπανία

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 26/5)

H Ισπανία είναι ο πρώτος σταθμός του Κώστα Χριστοδούλου και του Λούκα Χατζηλούκα, στο σαφάρι για εξεύρεση ποδοσφαιριστών. Ο πρόεδρος και ο προπονητής της Δόξας βρέθηκαν ήδη από χθες στην Ισπανία όπου θα παραμείνουν για κάποιες μέρες για να παρακολουθήσουν παιχνίδια μικρότερων κατηγοριών και συγκεκριμένα παίκτες οι οποίοι έχουν προταθεί στην ομάδα της Κατωκοπιάς. Ακολούθως θα κατηφορίσουν για την Πορτογαλία, όπου και εκεί θα παρακολουθήσουν παιχνίδια και συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Αν κάποιοι από αυτούς ικανοποιήσουν και είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της Δόξας, τότε θα βάλουν και υπογραφή υπό όρους για συμβόλαιο για τη νέα χρονιά.

Πάντως πέραν των Ζατλ και Σωτηρίου, παρελθόν από τη Δόξα αποτελούν και οι Παβλόφ και Τίνκου καθώς δεν έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους για τη νέα περίοδο. Πρώτη προσθήκη ο Τραϊτσέφσκι που ήρθε στη Δόξα από την Αλκή, ενώ ανανέωσαν οι Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς, Λουίς Κάρλος και Αλφόνσο Αρτάβε.

Όσον αφορά το βασικό μέρος της προετοιμασίας, όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα γίνει στην Κυπερούντα, όπου η ομάδα θα μεταβεί γύρω στη δεύτερη εβδομάδα του Ιούλη.