Φόρμα αναζήτησης

Δωρεάν είσοδος σε φοιτητές για τον αγώνα της Εθνικής Μπάσκετ στο Μάντσεστερ

Facebook Twitter LinkedIn Email PrintsharesΗ Εθνική Ανδρών Μπάσκετ ετοιμάζεται για την 4η αγωνιστική της β’ προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021, όπου θα αγωνιστεί απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία στις 21 Φεβρουαρίου στις 19:00 ώρα Κύπρου και 21:00 ώρα Αγγλίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό στάδιο Belle Vue Stadium, το οποίο βρίσκεται στην πόλη του Μάντσεστερ. [...]

Read More...

Η Εθνική Ανδρών Μπάσκετ ετοιμάζεται για την 4η αγωνιστική της β’ προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021, όπου θα αγωνιστεί απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία στις 21 Φεβρουαρίου στις 19:00 ώρα Κύπρου και 21:00 ώρα Αγγλίας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό στάδιο Belle Vue Stadium, το οποίο βρίσκεται στην πόλη του Μάντσεστερ.

Όσοι Κύπριοι φοιτητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία, μπορούν να έχουν δωρεάν είσοδο στο στάδιο, αφού η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα επιχορηγήσει τα εισιτήρια τους.

Οι Κύπριοι φοιτητές που επιθυμούν να δουν την αναμέτρηση Μεγάλη Βρετανία – Κύπρος, θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και θα ειδοποιηθούν πολύ σύντομα για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Send this to a friend