Φόρμα αναζήτησης

Βρισιές και σπρωξίματα για τον Καζού στη Σάντος!

Έντονη διαφωνία που έφτασε μέχρι σε βρισιές και… παραλίγο ξύλο υπήρξε την Πέμπτη ανάμεσα στον πρόεδρο της Σάντος και τον ατζέντη του Καζού!

Ο λόγος είναι η άρνηση του Χοσέ Κάρλος Πέρες να παραχωρήσει άμεσα στην Μπράγκα τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Καζού, το συμβόλαιο του οποίο με τη Σάντος ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο, συμφώνησε με την πορτογαλική ομάδα ώστε να συνεχίσει από τον Ιανουάριο σ’ αυτήν την καριέρα του.

Η Μπράγκα εντούτοις προσπαθεί να τον αποκτήσει άμεσα καθώς θέλει να τον έχει μαζί της στο Εuropa League (αρχίζει στον 3ο γύρο). Παρ’ όλα αυτά, συναντά την άρνηση του προέδρου της Σάντος, καθώς η ίδια προσφέρει 200.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης, την ώρα που ο Κάρλος Πέρες ζητά 600 χιλιάδες!

Σε συνάντηση, λοιπόν, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ του ισχυρού άνδρα της βραζιλιάνικης ομάδας και του ατζέντη του Καζού, Άντερσον Φρανσίσκο, ο οποίος πίεζε για τη μεταγραφή… άναψαν τα αίματα!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη χώρα του καφέ, μάλιστα, ο διαπληκτισμός τους ήταν έντονος κι έπεσαν μπόλικες βρισιές, ενώ ο μάνατζερ του πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ έσπρωξε μια-δυο φορές τον πρόεδρο της Σάντος!

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως η συνάντηση των δύο ανδρών δεν ήταν προγραμματισμένη και ο Άντερσον Φρανσίσκο πήγε… ακάλεστος στο γραφείο του Κάρλος Πέρες.