Φόρμα αναζήτησης

Ο γιος του Ροναλντίνιο κέρδισε συμβόλαιο χωρίς να αποκαλύψει τον πατέρα του!

Όταν το παιδί μιας διασημότητας καταφέρνει κάτι στη ζωή του συνηθίζεται να υπάρχει καχυποψία όσον αφορά το κατά πόσο το άξιζε.

Στην περίπτωση του Ροναλντίνιο Τζούνιορ, αυτό δεν μπορεί να λεχθεί, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στα διεθνή ΜΜΕ, κέρδισε συμβόλαιο στην Κρουζέιρο χωρίς να αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του!

Ο 14χρονος εν ονόματι Ζοάο Μέντες, γιος του Ροναλντίνιο, προπονούνταν τον τελευταίο χρόνο στις ακαδημίες της βραζιλιάνικης ομάδας, έπεισε τους ιθύνοντές της και κατάφερε να κερδίσει πενταετές συμβόλαιο.

Όπως αναφέρεται λοιπόν στα διεθνή ΜΜΕ, τα κατάφερε κρατώντας όλο αυτό το διάστημα μυστική την ταυτότητα του πατέρα του!

Ο λόγος, βεβαίως, ήταν ότι ήθελε να δει κατά πόσο θα πετύχαινε τον σκοπό του μόνο μέσω των ικανοτήτων του.

«Είναι ψηλός και με ψηλή τεχνική κατάρτιση. Μπορεί να παίξει τόσο ως κεντρικός φορ όσο και ως δεύτερος επιθετικός. Για το ύψος του, είναι γρήγορος, ενώ έχει πολύ καλά τελειώματα», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Κρουζέιρο, Αμαρίλντο Ριμπέιρο.

«Είναι η ομάδα που μου άνοιξε την πόρτα κι έχω μεγάλο σεβασμό γι αυτήν. Οι προπονήσεις είναι πολύ καλές, όπως και η οργάνωση. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη Βραζιλία και είναι χαρά μου να παίζω σε αυτόν» δήλωσε αρχικά ο Ζοάο Μέντες και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τον Θεό για το γεγονός πως είμαι εδώ και μπορώ να παίζω. Είναι ένα όνειρο για μένα να υπογράφω συμβόλαιο με την Κρουζέιρο, να παίζω, να σκοράρω στο γεμάτο «Μινεϊράο» και να αφιερώνω τα γκολ στους οπαδούς».