Φόρμα αναζήτησης

«Μένουν Αλέγκρι και Ντιμπάλα – Μόνο ο Μέσι καλύτερος»

Facebook Twitter LinkedIn Email PrintsharesΟύτε ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ούτε και ο Πάουλο Ντιμπάλα θα αποχωρήσουν από τη Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο διευθυντής των μπιανκονέρι, Φάμπιο Παρατίτσι. Ο Ιταλός προπονητής έχει συνδεθεί με τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρότι οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανή η μονιμοποίηση του Όλε [...]

Read More...

Ούτε ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ούτε και ο Πάουλο Ντιμπάλα θα αποχωρήσουν από τη Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο διευθυντής των μπιανκονέρι, Φάμπιο Παρατίτσι.

Ο Ιταλός προπονητής έχει συνδεθεί με τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρότι οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανή η μονιμοποίηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

 «Πιστεύω θα μείνει. Δεν βλέπω κάποιον καλύτερο για να τον αντικαταστήσει», είπε συγκεκριμένα ο Παρατίτσι για τον Αλέγκρι, ενώ αναφορικά με τα σενάρια για Ντιμπάλα και Ρεάλ Μαδρίτης, είπε:

«Θα μείνει. Μόνο όσοι θέλουν φεύγουν από τη Γιουβέντους και δεν φαίνεται να το θέλει. Επίσης, είναι δύσκολο να βρούμε παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχουμε».

Μετά από ερώτηση για το ποιος παίκτης θα θεωρείτο «αναβάθμιση» αν αντικαθιστούσε τον Αργεντινό, είπε: «Είναι δύσκολο. Ίσως ο Μέσι. Ακόμη και με τον Νεϊμάρ έχω τις αμφιβολίες μου. Και ο Ντιμπάλα είναι παίκτης που είναι πάντα διαθέσιμος, παίζει σε κάθε αγώνα».

Send this to a friend