Φόρμα αναζήτησης

Ματαιώθηκε η προετοιμασία της Κάρντιφ στις Κανάριες Νήσους

O θάνατος του Εμιλιάνο Σάλα στο τραγικό δυστύχημα της 21ης Ιανουαρίου, οδήγησε τον προπονητή της Κάρντιφ, να αναθεωρήσει τα πλάνα του... [...]

Read More...

Ο σχεδιασμός του Νιλ Γουόρνοκ σχετικά με την τρέχουσα εβδομάδα για τους πoδοσφαιριστές της Κάρντιφ, προέβλεπε μίνι προετοιμασία στις Κανάριες Νήσους.

Δεδομένου ότι η Premier League θα επαναρχίσει στις 22 Φεβρουαρίου, ο έμπειρος τεχνικός είχε προγραμματίσει τετραήμερη διαμονή και προπονήσεις στην Τενερίφη.

Ομως ο θάνατος του Εμιλιάνο Σάλα στο τραγικό δυστύχημα της 21ης Ιανουαρίου, οδήγησε τον προπονητή της Κάρντιφ, να αναθεωρήσει:

«Μετά από αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, προτιμώ να αγακαλιάσω τα παιδιά μου και να βλέπω την σύζυγο μου. Εχω δει κι έχω ζήσει πολλά στην ζωή μου, αλλά ποτέ κάτι παρόμοιο.

Οτι έγινε, με έκανε να ξανασκεφθώ. Και μπορώ να πω, ότι η οικογένεια είναι πιό σημαντική από το ποδόσφαιρο. Δεν συμφωνείτε;», είπε χαρακτηριστικά ο Γουόρνοκ, μιλώντας σε δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Και το πιό σημαντικό απ΄ όλα ήταν το πένθος για την οικογένεια του».

Send this to a friend