Φόρμα αναζήτησης

Κιλιάν Μπαπέ: Χρηματοδοτεί τις έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου

Ο Κιλιάν Μπαπέ αποφάσισε δώσει 30.000 ευρώ στην οικογένεια του πιλότου που επέβαινε στο ίδιο αεροπλάνο με τον Εμιλιάνο Σάλα... [...]

Read More...

Αμέσως μετά τη ανάσυρση και την αναγνώριση του πτώματος του Εμιλιάνο Σάλα, από τα συντρίμμια του αεροσκάφους στη Μάγχη, η οικογένεια του πιλότου, Ντέιβιντ Ίμποτσον, άνοιξε ένα λογαριασμό για να συνεχιστεί η έρευνα τον δικό της άνθρωπο.

Ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος είχε ήδη επιχορηγήσει την έρευνα για τον εντοπισμό του άτυχου ποδοσφαιριστή συνέβαλε αμέσως με το ίδιο ποσό, 27.000 λίρες (πάνω από 30.000 ευρώ). 

Μέχρι την Κυριακή (10/2), μάλιστα, είχαν συγκεντρωθεί 118.763 λίρες από 6.875 άτομα.

«Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να πάμε στο σπίτι του τον Ντέιβιντ Ίμποτσον και να του δώσουμε τις τιμές που του αξίζουν», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση της οικογένειας του Ντέιβιντ Ίμποτσον και προσθέτει: 

«Ως οικογένεια, βασιζόμαστε στην καλοσύνη των καλόκαρδων ανθρώπων να μας βοηθήσουν, να βρούμε τον αγαπημένο πατέρα μας, σύζυγος και υιό.

Ως οικογένεια προσπαθούμε να συμβιβαστούμε με την τραγωδία και την απώλεια των δύο απίστευτων ατόμων. Το γεγονός ότι η έρευνα διακόπηκε, έκανε την τραγική αυτή στιγμή πιο δύσκολη».

Σε αυτή την προσπάθεια, πάντως, ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν παραχώρησε δωρεά με το όνομα Έλιε Λοτίν (το όνομά του είναι Κιλιάν Μπαπέ Λοτίν), δείχνοντας για άλλη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής του. 

Ο Γκάρι Λίνεκερ συμμετείχε επίσης στη συγκέντρωση χρημάτων, δωρίζοντας 100 λίρες στερλίνες και στη συνέχεια έβαλε την σχετική αίτηση στον λογαριασμό του στο twitter, όπου έχει πάνω από 7 εκατομμύρια ακολούθους.

Send this to a friend