Φόρμα αναζήτησης

Γιατρός Μπολόνια για Μιχαΐλοβιτς: «Κάνουμε καλή αρχή, θα επιστρέψει πιο δυνατός, είναι όπως το τανκ!»

Συγκλόνισε με τα λεγόμενά του ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που συγκάλεσε για να ενημερώσει πως πάσχει από λευχαιμία.

Διεγνώσθη με λευχαιμία και συγκλόνισε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: «Κλαίω, αλλά ανυπομονώ για τη μάχη, θα νικήσω»

Ο Σέρβος προπονητής φάνηκε πάντως άκρως αισιόδοξος πως θα κερδίσει τη μάχη, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα όσα δήλωσε ο γιατρός της ομάδας, Τζιάνι Νάνι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο γιατρός της Μπολόνια:

«Πριν από 20 χρόνια θα πιστεύαμε δεν θα αναφέραμε καν πως μπορούμε να νικήσουμε αυτή την ασθένεια. Τώρα έχουμε τα εργαλεία, μπορούμε να μιλάμε για έναν προπονητή που θα δουλεύει, θα προπονεί, θα επηρεάζει τι γίνεται στο γήπεδο και τα αποδυτήρια.

Υπάρχουν στιγμές που δεν θα είναι με την ομάδα και θα είναι στο νοσοκομείο για θεραπεία, αρχίζοντας από την Τρίτη, αλλά η θεραπεία έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και υπάρχουν αποτελέσματα. Είναι πλέον μια ασθένεια που μπορεί να νικηθεί.

Όπως είπε ο προπονητής, δεν έχει συμπτώματα. Είναι καλά».

Σε αυτό το σημείο ο Μιχαΐλοβιτς παρενέβη και διευκρίνισε πως… «Ναι, αλλά είμαι τσαντισμένος».

«Αυτό είναι καλό. Θα σε βοηθήσει να επιτεθείς στα κύτταρα και να τα διώξεις», του απάντησε ο γιατρός και πρόσθεσε:

«Είπαμε ψέματα πως είχε πυρετό. Δεν ήταν αλήθεια. Μακάρι να ήταν μόνο αυτό. Ήρθε στην προετοιμασία και ψάχναμε για κάτι άλλο, ίσως κάτι από το στρες, θα ήταν πιθανό. Τα τεστ δεν έδειξαν τίποτα από αυτά, αλλά κάτι που ήθελε περαιτέρω διερεύνηση. Βρήκαμε αυτό που βρήκαμε.

Αλλά είναι υγιής, δεν έχει συμπτώματα. Αυτό σημαίνει πως κάνουμε καλή αρχή. Την Τρίτη ξεκινά θεραπείες και θα είναι σε καλά χέρια. Μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει και πρέπει να το κάνει.

Δεν μπορούμε να πούμε πόσο θα πάει η θεραπεία. Έχουμε τη διάγνωση, αλλά όχι τον ακριβή τύπο, επομένως είναι νωρίς να πούμε.

Τον ξέρω για δέκα χρόνια. Θα επιστρέψει πνευματικά και φυσικά δυνατότερος από ποτέ. Είναι όπως το τανκ!»