Φόρμα αναζήτησης

Επιβεβαίωση από Ίντερ για τις επαφές με Γιουνάιτεντ

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Οσίλιο, επιβεβαίωσε το ταξίδι του στο Λονδίνο για να βρεθεί στα γραφεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να κάνει επίσημη κουβέντα για τον Ρομέλου Λουκάκου…

Ο Βέλγος επιθετικός, είναι ξεκάθαρα πλέον ο άνθρωπος που θέλει ο Αντόνιο Κόντε για τη γραμμή κρούσης των «νερατζούρι», με τον αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας να κάνει την επίσημη κρούση στους «κόκκινους διαβόλους» τηρώντας όσα… ορίζει το πρωτόκολλο.

Ταξίδεψε στο Λονδίνο για να βρεθεί στο γραφείο του ανθρώπου κινεί όλα τα νήματα και έχει και εκτελεστικό ρόλο στη Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μιλήσαμε επίσημα για τον Ρομέλου Λουκάκου. Είχαμε συνάντηση με την οποία έγινε η επίσημη επαφή δύο πολύ σημαντικών συλλόγων για έναν ποδοσφαιριστή. Τώρα πλέον θα περιμένουμε».

Η προσφορά της Ίντερ έχει να κάνει με διετή δανεισμό και υποχρεωτική αγορά του Λουκάκου το 2021, έναντι συνολικά 70 εκατομμυρίων. Τα πρώτα 10 εκατ.ευρώ, βάσει της πρότασης, θα δοθούν άμεσα, τα υπόλοιπα 30 το καλοκαίρι του 2020 και τα εναπομείναντα 30 εκατομμύρια σε δυο χρόνια από τώρα…

Πηγή: gazzetta.gr