Φόρμα αναζήτησης

«El Clasico» και… Ραϊόλα δίνουν μάχη για Σκρίνιαρ

Ο ατζέντης του αμυντικού της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ στάθηκε στην αύξηση των μετοχών του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αλλά και στο ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του από τους «γίγαντες» του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και… Ραϊόλα έχουν «βάλει στο μάτι» τον Σκρίνιαρ με τον ατζέντη  του να δηλώνει πως προμηνύεται ένα πολύ καυτό καλοκαίρι για τον Σλοβάκο.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον πάρει, το ίδιο κι η Μπαρτσελόνα. Οποιοσδήποτε μπορεί να πείσει την Ίντερ να τον αφήσει, θα τον πάρει αυτό το καλοκαίρι. Ο Σκρίνιαρ είναι μοντέλο επαγγελματία», είπε ο εκπρόσωπος του παίκτη Μίταλ Χαλις στην «As» και στη συνέχεια στάθηκε στον Ραϊόλα που ίσως κάνει κίνηση να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

«Αν τον θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, μπορεί να τον πάρει αλλά υπάρχουν άλλοι ατζέντηδες που έχουν συμφέρον να πάρουν παίκτες που θέλουν. Ο Μίνο Ραϊόλα, που εκπροσωπεί τους Πογκμπά και Ιμπραΐμοβιτς, ίσως να προσπαθήσει να παραπλανήσει τον Σκρίνιαρ, αλλά ο παίκτης ανήκει στην εταιρία μας, έχουμε συμβόλαιο μαζί του».

Στη συνέχεια, ο εν λόγω ατζέντης στάθηκε στην ανωδική πορεία του Σλοβάκου:

«Η Ίντερ πλήρωσε στη Σαμπντόρια 28.000.000 ευρώ και έξι μήνες μετά ήρθε η Σίτι με πρόταση 55.000.000 ευρώ. Τώρα κοστίζει 100.000.000 ευρώ».

Πηγή: gazzetta.gr