Φόρμα αναζήτησης

Δόξα: To καρέ και οι επόμενες κινήσεις ενίσχυσης…

Στη Δόξα ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι ήδη αρκετά προχωρημένος και η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει ήδη ολοκληρώσει τέσσερις κινήσεις.... [...]

Read More...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 5/5)

Στη Δόξα ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι ήδη αρκετά προχωρημένος και η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει ήδη ολοκληρώσει τέσσερις κινήσεις.

Πρόκειται για τον 26χρονο Γκανέζο αμυντικό μέσο Εμανουέλ Φριμπόνγκ, ο οποίος το πρώτο μισό αγωνίστηκε στον Ερμή.

Επίσης αποκτήθηκε ο Μεξικανός Έντγκαρ Πατσέκο, που επίσης ήταν στην ομάδα της Αραδίππου, ο 21χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ Ζοέλ Περέιρα και ο τερματοφύλακας Γιώργος Λοϊζου.

Στην προσφυγική ομάδα θα κινηθούν για άλλες τέσσερις μεταγραφές και θέλουν να κάνουν σίγουρα βήματα, για να είναι βέβαιοι ότι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.

Σίγουρα προκύπτουν διάφορα στη μεταγραφική περίοδο και μπορεί να χαλάσει μεταγραφή ή να σου προκύψει παίκτης ποιότητας από την… εξωτερική.

Οι επόμενες κινήσεις θα αφορούν τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών και του αριστερού ακραίου αμυντικού. Εξετάζονται δύο παίκτες από την Αυστρία.

Ο Θωμάς Ιωάννου έκανε μια καλή χρονιά, τον θέλουν να παραμείνει, όμως είναι στην ομάδα με υποσχετική από την ΑΕΚ και φαίνεται ότι τον «κτυπά» και η Πάφος για να μετακομίσει εκεί. Όλα είναι ρευστά και το θέμα δεν θα ξεκαθαρίσει νωρίς.

Όσον αφορά τον Σαντίκ, είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Δόξα, εκτός κι αν προκύψει πρόταση από το εξωτερικό. Εξάλλου, παρελθόν από τη Δόξα αποτελεί και ο Κιφουετί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Δόξα πάει σήμερα (17:00) στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Αλκή στο «Αμμόχωστος» σε αγώνα για την προτελευταία αγωνιστική.

Ασφαλώς απουσιάζει το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Δόξα έχασε και την… πρωτιά, ένας στόχος που δεν την ενδιέφερε και πολύ.

Send this to a friend