Φόρμα αναζήτησης

Αποχαιρετάει την Εθνική Σλοβακίας ο Νέμετς

Ο κεντρικός επιθετικός της Πάφος FC, Άνταμ Νέμετς με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιοποίησε την απόφαση του για να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Σλοβάκος διεθνής μέτρησε 41 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος και πήρε την μεγάλη απόφαση όπως αυτή η πολύ ευχάριστη πορεία τερματιστεί εδώ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Η εκπροσώπηση της πατρίδας μου ήταν πάντα τιμή για μένα. Κάθε κάλεσμα ήταν για μένα διακοπές ποδοσφαίρου. Πάντα τα έδινα όλα για αυτά τα χρώματα και για τον εαυτό μας. Ο χρόνος είναι αφόρητος και νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή στιγμή. Νέα ομάδα, νέες δεξιότητες, νέες προκλήσεις. Έτσι έγιναν όλα από μόνα τους. Θα μου λείψουν τα παιδιά, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Μου έδωσε πολλά… μέσα από το ποδόσφαιρο πολλοί από τους συμπαίκτες μου μετατράπηκαν σε φίλους. Είμαι ευγνώμων γι ‘αυτό. Ήταν μια όμορφη στιγμή γεμάτη συγκίνηση, χαρά, αλλά και θλίψη και απογοήτευση. Και γι ‘αυτό το ποδόσφαιρο είναι ένα τόσο όμορφο παιχνίδι. Έλαβα κάθε είδους συναίσθημα. Ευχαριστώ όλους όσους φώναξαν και ευχαριστώ περισσότερο εκείνους που με επέκριναν συνεχώς και με πήγαν μπροστά.

Φυσικά, θα συνεχίσω να παρακολουθώ την ομάδα, να αισθάνομαι κάθε επιτυχία της και πάντα θα βρίσκω τον δρόμο για το γήπεδο αν υπάρχει χώρος. Σας ευχαριστώ που μπορέσατε να με εκπροσωπήσετε, είμαι περήφανος γι ‘αυτό και αφήνω την αίσθηση ενός καλοδουλεμένου ρομπότ. #thisIsTheEnd  # slovakia #retired  #chapterEnded #thankYou _valey_play”.