Φόρμα αναζήτησης

Απίστευτο: Ο Μέσι «στοιχίζει» τα διπλάσια στους Μαροκινούς

Στις 26 του ερχόμενου Μάρτη, έχει προγραμματισθεί στη Τανγκέρη, η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις εθνικές ομάδες του Μαρόκου και της Αργεντινής... [...]

Read More...

Στις 26 του ερχόμενου Μάρτη, έχει προγραμματισθεί στη Τανγκέρη, η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις εθνικές ομάδες του Μαρόκου και της Αργεντινής.

Κατά κάποιον τρόπο, η συνάντηση αυτή έχει ιστορική σημασία, δεδομένου πως η προηγούμενη ανάμεσα στις δύο εθνικές ομάδες, είχε πραγματοποιηθεί πριν από δεκαπέντε χρόνια, όταν η Αργεντινή επικράτησε με 1-0.

Ωστόσο, για να …πείσουν τους Αργεντινούς να στείλουν την «αλμπισελέστε» στο Μαρόκο, οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας, θα τους καταβάλουν ούτε λίγο, ούτε πολύ δέκα εκατομμύρια ντιρχάμς (σ.σ. εθνικό νόμισμα) που «μεταφράζονται» σε 925.000 ευρώ!

Δεν αποκλείεται, όμως, το ποσό να …πέσει στο μισό, δεδομένου ότι όπως αναφέρεται στην σχετική συμφωνία οι 925.000 ευρώ, αφορούν στην περίπτωση που είναι παρών στην αναμέτρηση και ο Λιονέλ Μέσι.

Διότι σε διαφορετική περίπτωση, ναι μεν θα διαξαχθεί το φιλικό παιχνίδι, αλλά το αντίτιμο θα μειωθεί στις 500.000 ντιρχάμς, δηλαδή στις 462.000 ευρώ!

Οπως είναι γνωστό, μετά τον αποκλεισμό από τη Γαλλία (σ.σ. με 4-3) από την συνέχεια του Μουντιάλ της Ρωσίας, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, αποφάσισε να βάλει παρένθεση στην καριέρα του με την εθνική ομάδα.

Το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν και ενδεχομένως στις 26 Μαρτίου, στο Μαρόκο, ο «Λίο» να επανεμφανιστεί με τη φανέλα της «αλμπισελέστε».

Ακόμη κι εάν η απόφαση του, «στοιχίσει» σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ στους Μαροκινούς.

Send this to a friend