Φόρμα αναζήτησης

Αυτές είναι οι νέες μπάλες για τις «μάχες» του Europa League (vid)

Στην Ελλάδα έφτασαν οι νέες επίσημες μπάλες του Europa League, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακός με τη Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «32» του Europa League. 

Η κατασκευάστρια εταιρία «Molten» απέστειλε τις καινούριες μπάλες που σχεδιάστηκαν τόσο για όλες τις νοκ άουτ φάσεις της διοργανώσης.

Σημείο αναφοράς είναι η απεικόνιση του Ολυμπιακού Σταδίου της Μπακού, όπου θα φιλοξενηθεί ο τελικός της 29ης Μαϊου.

Ο Ολυμπιακός θα παραλάβει τις νέες μπάλες στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν αρκετό χρόνο να εξοικειωθούν μέχρι το πρώτο ραντεβού με την Ντιναμό, στις 14 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

O εκπρόσωπος της «Molten» στην Ελλάδα, Νίκος Ζιάκας, τόνισε: «Η δημιουργία ενός νέου σχεδίου για τους νοκ άουτ αγώνες ήταν κάτι που ενθουσίασε εξ αρχής τους ανθρώπους της UEFA.

Η συνεργασία μας εξελίσσεται άκρως ικανοποιητικά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα σχόλια που δεχτήκαμε για την ποιότητα της μπάλας στη φάση των ομίλων, τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από τον ΠΑΟΚ.

Ασφαλώς μας χαροποιεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην επόμενη φάση με μια ιστορική πρόκριση επί της Μίλαν κι αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παρουσιάσουμε τη νέα μπάλα και στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες που μετέχουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, να συνεχίσει το ταξίδι του και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».