Φόρμα αναζήτησης

Διαψεύδει ο Μικελτάντζε: «Δεν ζήτησα περισσότερα χρήματα από την Ανόρθωση, αυτό που συνέβη ήταν έκπληξη για μένα»

Απορημένος για τους λόγους που αποχώρησε από την Ανόρθωση συνεχίζει να δηλώνει ο Μπέκα Μικελτάντζε μιλώντας αυτή τη φορά σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Ο νεαρός Γεωργιανός εξτρέμ ανέφερε πως δεν ζήτησε ο ίδιος περισσότερα χρήματα από τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου, ενώ τόνισε πως πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

«Ότι συνέβη ήταν έκπληξη για μένα. Η ηγεσία άλλαξε, ο Κετσπάγια ήρθε και όμως έπρεπε να φύγω», ανάφερε στο αρχικό του σχόλιο, ενώ σε ερώτηση εάν πιστεύει πως ήταν απόφαση του Τιμούρ κετσπάγια, απάντησε: «Δεν το νομίζω. Ο Τιμούρ με κάλεσε και ενδιαφέρθηκε για μένα και όταν υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες, βοήθησε ώστε να πληρωθώ ένα μισθό. Όμως μετά κάτι άλλαξε».

Για το γεγονός πως στην Κύπρο αναφέρουν πως έφυγε γιατί ζήτησε περισσότερα χρήματα, είπε: «Τίποτα από αυτά. Αντιθέτως ο μισθός που είχα εγώ ήταν ικανοποιητικός. Ήρθε ο Κετσπάγια ήμουν χαρούμενος μιας και πίστευα ότι θα ήταν επαγγελματίας μαζί μου. Τώρα όμως δεν το μετανιώνω πολλά πράματα άλλαξαν από την ημέρα που έφυγα από την Κύπρο. Άρχισα να συνεργάζομαι με νέο ατζέντη και ήδη τέσσερεις ομάδες από Ρωσία και τρεις ευρωπαϊκές ενδιαφέρονται για μένα. Θα μάθω που θα αγωνίζομαι σύντομα».