Φόρμα αναζήτησης

«Χωράφι για πατάτες» το γήπεδο της Ντούντελανζ – Πρόβλημα ενόψει ΑΠΟΕΛ

Πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει με το στάδιο της Ντούντελανζ, «Stade Josy Barthel», καθώς η ομάδα του Λουξεμβούργου φαίνεται να έλαβε ειδοποίηση από την UEFA ότι δεν μπορεί να εκεί ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη (28/11, 22:00), αφού είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Όπως αναφέρεται στα Μέσα της χώρας, χρειάζονται 150.000 ευρώ για την διόρθωση του χλοοτάπητα. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομαίν Σούμαχερ, ανάφερε ότι η Ντούντελανζ προσπάθησε να διαπραγματευτεί με τον εκπρόσωπο της UEFA και πρότεινε να αλλαχτεί μέρος του γρασιδιού και να καλυφθεί το έδαφος με μουσαμά που έχει κοστίσει 50.000 ευρώ στην Ντούντελανζ.

H UEFA, όμως, δεν θέλει να ακούσει οτιδήποτε, έχοντας υπόψη τη κατάσταση του σταδίου στους αγώνες της Ντούντελανζ με τη Σεβίλλη και του Λουξεμβούργου με την Πορτογαλία. Μάλιστα, στο αγώνα των εθνικών ομάδων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε το στάδιο ως «χωράφι για πατάτες».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι, για την ώρα, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει για την ώρα ενημερωθεί για αλλαγή του σταδίου που θα γίνει ο αγώνας. Αυτό που γνωρίζουν στους γαλαζοκιτρίνους είναι ότι δεν θα πραγματοποιηθούν εκεί οι προπονήσεις πριν από το παιχνίδι.