Φόρμα αναζήτησης

Χάντμπολ: Δύο οι ομάδες, ένα το τρόπαιο (δηλώσεις)

Aναζητεί κάτοχο απόψε (16/5, 20:00) το κύπελλο γυναικών στο χάντμπολ, καθώς Α.Σ. Λατσιά και Α.Ο. Αραδίππου διεκδικούν το τρόπαιο στο κλειστό του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Χθες, οι προπονητές και οι αρχηγοί των δύο φιναλίστ παραχώρησαν δηλώσεις, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο τελικός θα μεταδοθεί σε Live Streaming μέσω του AlfaSports.TV.

Α.Σ. Λατσιά

Χρίστος Χατζηεφραίμ (Προπονητής): «Θα είναι δύσκολος τελικός για εμάς και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Σ’ ένα τελικό δεν υπάρχουν φαβορί, παρά τις δυσκολίες που είχαμε δουλέψαμε τους τελευταίους μήνες και πάμε συγκεντρωμένοι γι αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Άντρια Τάκι (Αρχηγός): «Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος ο πρώτος και αδιαπραγμάτευτος στόχος ήταν το κύπελλο. Δείξαμε χαρακτήρα και πρόσωπο και περάσαμε στον τελικό. Δεν υπάρχουν φαβορί πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε δικό μας το κύπελλο».

Α.Ο. Αραδίππου

Κωνσταντίνος Χαραλάμπους (Προπονητής): «Φαβορί θεωρώ πως υπάρχει και είναι ο Α.Σ. Λατσιά. Είναι φορμαρισμένη ομάδα, κάθε λάθος θα το πληρώσουμε θα πρέπει είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην βγούμε εκτός ρυθμού και γιατί όχι να μην το κατακτήσουμε εμείς φέτος».

Μαργαρίτα Ευθυμίου (Αρχηγός): «Αδιαμφισβήτητα είναι δύσκολος αντίπαλος τα Λατσιά, θα δηλώσουμε παρών θα διεκδικήσουμε το κύπελλο, θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, είναι 60 λεπτά καθαρά αγωνιστικά λεπτά και ευελπιστούμε θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και με βάση το πλάνο που έχουμε και ο καλύτερος ας το κατακτήσει».