Φόρμα αναζήτησης

Ντι Φραντσέσκο: «Είχαμε τη Λίβερπουλ στα σχοινιά»

Η Ρόμα έκανε υπερπροσπάθεια στον επαναληπτικό ημιτελικό, νίκησε με 4-2 τη Λίβερπουλ αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 5-2 του πρώτου αγώνα και να βρεθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Champions League.

Ο προπονητής των τζιαλορόσι, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, παρουσιάστηκε απογοητευμένος και δήλωσε ότι η ομάδα του μπορούσε να το πιστέψει περισσότερο και να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στους reds, ενώ τόνισε πως η Ρόμα έκανε ένα τέλειο δεύτερο ημίχρονο.

Εν αντιθέσει πάντως με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της Ρόμα, ο Ντι Φραντσέσκο δεν έκανε λόγο στα πέναλτι που δεν δόθηκαν στην ομάδα του.

«Ωριμάσαμε από αυτή την εμπειρεία όμως μετανιώνω γιατί η ομάδα μπορούσε να πιστέψει περισσότερο στις ευκαιρίες της και να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στην Λίβερπουλ» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι ο πρώτος που είναι απογοητευμένος από τον αποκλεισμό μας, είχαμε την Λίβερπουλ στα σχοινιά, κάναμε τέλειο δεύτερο μέρος. Θα είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε και την επόμενη σεζόν στο Champions League, δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όμως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα».