Φόρμα αναζήτησης

To γλέντησε στον Κιάμο η «ευρωπαία» ΑΕΚ

Το πάρτι της ΑΕΚ Αθηνών για την κατάκτηση του Basketball Champions League κορυφώθηκε στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος.

Σήκωσε τo ευρωπαϊκό η ΑΕΚ Αθηνών!

Η ΑΕΚ ζει ένα απέραντο πάρτι το τελευταία 48ώρο, καθώς το Σάββατο γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League μετά από 24 χρόνια. Την Κυριακή γλέντησε και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο μπάσκετ και η κορύφωση των πανηγυρισμών διαδραματίσθηκε στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος.

Εκεί ήταν σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ της Ένωσης. Παίκτες, προπονητικό τιμ κι όλο το σταφ απόλαυσαν τους καρπούς των κόπων τους.

Σάκοτα, Ξανθόπουλος, Βασιλόπουλος, Λαρεντζάκης, Μαυροειδής, Ελονού, Καββαδάς, κι όλοι οι παίκτες συνοδεύτηκαν από τις συζύγους τους, ενώ κατά την είσοδό τους στο κέντρο αποθεώθηκαν. Πάντως, από τους παίκτες, Σάκοτα, Μαυροειδής και Άτιτς χόρευαν από το 1ο λεπτό.

Λίγο αργότερα ο Πάνος Κιάμος εκτός από τις γνωστές  του επιτυχίες, τραγούδησε και τον ύμνο της αγαπημένης του ομάδας.

Ο κόσμος μάλιστα που ήταν στο κέντρο φώναζε “αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο και ευρωπαϊκό”. Όταν, δε, ο Κιάμος είπε “είμαστε όλοι ΑΕΚ κι η ΑΕΚ μας έχει χαρίσει ήδη δύο επιτυχίες”, οι οπαδοί του είπαν “θα έρθουν κι άλλες… το Κύπελλο” (σ.σ. του ποδοσφαίρου). 

 

Πηγή: gazzetta.gr