Φόρμα αναζήτησης

Ολυμπιακός: «Καμία σχέση η αναστολή πρωταθλήματος με την ένσταση»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Ολυμπιακός τονίζει πως η αναστολή του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας δεν έχει καμία σχέση με την ένσταση που κατέθεσαν οι μαυροπράσινοι για τον διακοπέντα αγώνα με τον Οθέλλο, ενώ προστίθεται πως η ομάδα της Λευκωσίας στέκεται αρωγός στην ανασύνταξη του ποδοσφαίρου μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ θα ήθελε να ενημερώσει όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου ότι η όποια απόφαση έχει παρθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Κ.Ο.Π είναι απόλυτα σεβαστή και μας βρίσκει συμπαραστάτες στον αγώνα για εξυγίανση και καθαρό ποδόσφαιρο, όπου είναι χρέος όλων.

Μετά από επικοινωνία του Σωματείου μας με την Ομοσπονδία, ξεκαθαρίζουμε το θολό τοπίο που δημιούργησαν κάποιοι γνωστοί- άγνωστοι και τονίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχει η ένσταση που κατάθεσε η ομάδα μας σήμερα με την απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος της Κ.Ο.Π. Όπου είναι δικαίωμα μας να διαφυλάξουμε το έννομο συμφέρον του Σωματείου μας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σεβόμενος την Ιστορία του αλλά και το φίλαθλο κοινό του Νησιού παρακολουθεί τις εξελίξεις και στέκεται αρωγός στη ανασύνταξη του ποδοσφαίρου, προασπίζοντας πάνω από όλα το όνομα του Σωματείου του».