Φόρμα αναζήτησης

Ιστορική η σημερινή μέρα για την ΕΝΠ

Η αποψινή ιδρυτική συνέλευση θα εκλέξει και το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, ώστε να καταστεί δυνατή η εγγραφή της στον έφορο Εταιρειών [...]

Read More...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 7/6)

 

Απόψε (19:30) στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου θα γίνει η πολυπόθητη ιδρυτική συνέλευση της υπό σύσταση εταιρείας της Ένωσης.

Το σωματείο προχώρησε σε ετοιμασία όλων των απαραιτήτων, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για εγγραφή δημόσιας, εκτός χρηματιστηρίου εταιρείας, με το όνομα «Ένωσις Νέων Παραλιμνίου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λτδ».

Εταιρεία που μοναδικό σκοπό θα έχει την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου και μοναδικό στόχο την άνοδο και παραμονή στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Η αποψινή ιδρυτική συνέλευση θα εκλέξει και το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η εγγραφή της στον έφορο Εταιρειών.

Ευπρόσδεκτοι είναι όσοι θέλουν να συνδράμουν σ’ αυτήν τη νέα προσπάθεια. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη του σωματείου για να εγγραφούν ως ιδρυτικά μέλη στην ποδοσφαιρική εταιρεία.

Με την εκλογή του δ.σ. θα ξεκινήσει αμέσως και ο προγραμματισμός. Στη συνέλευση θα γίνει η εγγραφή των πρώτων μετοχών της νέας εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι αφού συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο θα πρέπει να καταβάλουν σε επιταγή ή μετρητά το ανάλογο ποσό. Ως πόσο ελάχιστης συμμετοχής έχουν καθορισθεί τα 200 ευρώ. Το σωματείο θα διατηρήσει στην κατοχή του ποσοστό 30% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Send this to a friend