Φόρμα αναζήτησης

Διαψεύδει τα σενάρια ο Οθέλλος: Η δικαιολογία για την απόλυση Βέσκο

Με τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, ήταν επόμενο η απόλυση του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς από τον Οθέλλο να προκαλέσει συζητήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Αθηαίνου, που εδώ και λίγο καιρό έχει χάσει το… τρένο της ανόδου, νικούσε με 1-0 τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Παρασκευής, πριν ο αγώνας διακοπεί λόγω τεχνικού προβλήματος με τους προβολείς του γηπέδου (θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη από το 57ο λεπτό).

Την επομένη του αγώνα ο Οθέλλος απέλυσε τον προπονητή Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, παρότι η ομάδα έκανε το καθήκον της και κέρδιζε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Οθέλλος, πάντως, με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, επιχειρεί να διαψεύσει τα σενάρια που κυκλοφορούν και τονίζει πως η απόφαση για την απομάκρυνση του προπονητή είχε παρθεί μετά την ήττα από τον ΑΣΙΛ την περασμένη εβδομάδα.

Δεν εξηγείται, πάντως, ο λόγος για τον οποίον «η υλοποίηση της απόφασης έμεινε να πραγματοποιηθεί μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Συγκεκριμένα, οι Αθηαινίτες αναφέρουν:

«Το ΔΣ του Οθέλλου ανακοινώνει ότι η απόφαση για την απομάκρυνση του προπονητή Βέσκο Μιχαήλοβιτς πάρθηκε μετά την ήττα από το ΑΣΙΛ την προηγούμενη εβδομάδα και την μη ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών στα προηγούμενα παιχνίδια.

Απλώς η υλοποίησή της έμεινε να πραγματοποιηθεί μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ο Οθέλλος θα συνεχίσει την προσπάθειά του έστω και αν έχει απομακρυνθεί ο στόχος της ανόδου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών…»