Φόρμα αναζήτησης

«Ανυπόστατες φήμες για Ιβάν Σαββίδη και Ολυμπιακό Λευκωσίας»

Μετά τη δήλωση του Χριστόφορου Τορναρίτη που ανέφερε πως… «θα σουστείτε ούλλοι» όταν μαθευτεί το όνομα του επενδυτή με τον οποίον συμφώνησε, κυκλοφόρησαν χθες φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο άνθρωπος που θα εμπλακεί και θα ρίξει χρήμα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, εφόσον οι μαυροπράσινοι ανέβουν στην πρώτη κατηγορία, είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Σήμερα, ελλαδική ιστοσελίδα που ασχολείται με τα του ΠΑΟΚ, διαψεύδει τις πληροφορίες και τονίζει πως οι φήμες αυτές είναι ανυπόστατες.

Συγκεκριμένα, το inpaok.com αναφέρει:

«Μπορεί ο Ολυμπιακός Λευκωσίας να ψάχνει ιδιοκτήτη και ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Χριστόφορος Τορναρίτης να δήλωσε πως μόλις αποκαλυφθεί το όνομα αυτού θα σειστεί η Κύπρος, αλλά σίγουρα αυτός δεν είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Μετά από τις δηλώσεις του Τορναρίτη αρκετά ΜΜΕ ήταν αυτά που ενέπλεξαν το όνομα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αυτό του συλλόγου από την μεγαλόνησο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Όπως γίνεται κατανοητό όσα γράφτηκαν είναι ανυπόστατες φήμες καθώς, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα ασχοληθεί με τα διοικητικά του Ολυμπιακού Λευκωσίας».