Φόρμα αναζήτησης

Αρης Θεσσαλονίκης: Δυνατά φιλικά προετοιμασίας σε Ολλανδία και Βέλγιο, το κρας τεστ με Αϊντχόφεν (pic)

Με το χρόνο να μετράει πλέον αντίστοφα ο Αρης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, που έχει αυξημένες υποχρεώσεις και απαιτήσεις.

Κινούμενη σε αυτό το πλαίσιο η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (17/6) το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Αρνεμ της Ολλανδίας.

Ο Αρης θα αντιμετωπίσει κατά σειρά στις 4 Ιουλίου τη Φορτούνα Σιτάρντ, στις 6 του ίδιου μήνα τη Γάνδη στο Βέλγιο και έξι ημέρες αργότερα (12/7) την PSV Αϊντχόφεν.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη θα δώσει και το τελευταίο φιλικό πριν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κόντρα στον Ατρόμητο, στις 18 Ιουλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα των τριών φιλικών αγώνων στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας μας στην περιοχή του Άρνεμ της Ολλανδίας.

– FORTUNA SITTARD – ARIS FC (04/07/2019, 18:00), City of Sittard / Netherlands

– KAA GENT – ARIS FC (06/07/2019 – 16:00), Sport Complex of Drongen / Belgium

– PSV NV – ARIS FC (12/07/2019 – 19:00), Tavenu Sparta – Oosterhout Sport complex / Netherlands»

Στην Ελβετία για την κλήρωση

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο ισχυρός άνδρας του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, μαζί με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Παντελή Ζουμπούλη, θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ Αρης στην κλήρωση της Τετάρτης (19/06) για τον πρώτο και δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο Αρης επιστρέφει στην Ευρώπη και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του. Στη φάση αυτή θα βρίσκεται στους ισχυρούς και με μια καλή κλήρωση δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.