Φόρμα αναζήτησης

Αποθεώνει Ντολ και «σπρώχνει» Ιωάννου, Τάμαρι στην Ιταλία ο Τέτι

Στο Άμστερνταμ για τη διεξαγωγή 18ου WyScout Forum βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Ντομένικο Τέτι, ο οποίο έκανε δηλώσεις στο ιταλικό Sky Sports και αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, και στους γαλαζοκιτρίνους.

Για την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, ανάφερε: «Εδώ στο Άμστερνταμ βρεθήκαμε κοντά στο να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League απέναντι στον Άγιαξ. Παίξαμε καλά αλλά ξέρουμε την αξία του Ολλανδικού συλλόγου.

Η εμπειρία μου στην Κύπρο είναι πολύ θετική. Παίζουμε στο Europa League και παλεύουμε για την πρόκριση στους 32. Έχουμε μια ομάδα με πολλούς ξένους παίκτες, υπάρχει πολύ πάθος για ποδόσφαιρο σε όλο το νησί.

Στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει εξαιρετική οργάνωση και δομή, έχουμε πολλούς επαγγελματίες. Ο σύλλογος θέλει να μεγαλώσει για να διατηρήσει ένα Ευρωπαϊκό επίπεδο».

«Ο προπονητής μας είναι ο Τομάς Ντολ, ενεργητικός και παθιασμένος. Μου θυμίζει τον Αντόνιο Κόντε. Λατρεύει την δουλειά του και την Ιταλία, έχει πολύ ωραίες μνήμες από τις εμπειρίες του σε Μπάρι και Λάτσιο. Τα πάει καλά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε» σχολίασε για τον τεχνικό της ομάδας της Λευκωσίας ο Ντομένικο Τέτι.

Όσον αφορά στα ταλέντα του ΑΠΟΕΛ που διακρίνει, απάντησε: «Ο Νικόλας Ιωάννου και ο Μούσα Αλ Τάμαρι διακρίνονται, μπορούν σύντομα να φτάσουν σε ένα κατάλληλο επίπεδο για να παίξουν στην Ιταλία».