Φόρμα αναζήτησης

Aπόλλωνας: Το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου και των προπονήσεων για την αποστολή στην Ιρλανδία (pic)

Λιγότερο από τέσσερις ημέρες χωρίζει πλέον τον Απόλλωνα από το δεύτερο του ευρωπαϊκό ταξίδι, καθώς θα κληθεί να περάσει το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς για να καταφέρει να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Με αφορμή το επικείμενο ταξίδι των γαλάζιων στην Ιρλανδία, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε το πρόγραμμα προπονήσεων και συνεντεύξεων Τύπου ενόψει του πρώτου ραντεβού των δύο ομάδων (25/7, 22:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Ο προπονητής της ομάδας κ.Σωφρόνης Αυγουστή θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, το απόγευμα της Τετάρτης (24/07) στις 18:30 στην αίθουσα διασκέψεων του «Tallaght Stadium». Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Εμίλιο Ζελάγια.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση η οποία θα είναι ανοιχτή για τα Μ.Μ.Ε για 15΄. Ο προπονητής των γηπεδούχων κ. Stephen Bradley θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη στις 10:00.

Η τελευταία προπόνηση της Shamrock Rovers θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 η οποία θα είναι ανοιχτή για τα Μ.Μ.Ε για 15΄. Η προπόνηση και η διάσκεψη τύπου των γηπεδούχων θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό τους κέντρο.

*Οι ώρες που αναγράφονται αφορούν τοπική ώρα».