Φόρμα αναζήτησης

Απόλλων: Θολό το τοπίο…

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση 16/10 Τετάρτη)

Ο Έκτορ Γιούστε είναι ο μοναδικός από τους παίκτες που έρχονται από τραυματισμούς που έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί το βράδυ του Σαββάτου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό. Αν και εφόσον ο Ισπανός δηλώσει πλήρως έτοιμος, τότε ο Αυγουστή θα τον «τοποθετήσει» δίπλα από τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Πέρασαν πέντε και πλέον μήνες από την τελευταία φορά που ήταν δίδυμο στην άμυνα οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Γιώργο Βασιλείου και τον Σερζ Γκακπέ να προλάβουν. Εκτός θα μείνει πάλι ο Μάριος Αντωνιάδης, ενώ δεν θα παρθεί κανένα ρίσκο με τον Φακούντο Περέιρα, ακόμα κι αν ο παίκτης δηλώσει ότι νιώθει έτοιμος να παίξει στο Δασάκι. Στην κερκίδα θα μείνει ο Πέτρος Ψύχας για άλλο ένα παιχνίδι.

Σήμερα στο Κολόσσι

Σήμερα το απόγευμα (17:30) θα φιλοξενηθούν στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα στο Κολόσσι παιδιά της ομάδας προσφύγων. Την ομάδα τη δημιούργησε ο Απόλλωνας στο πλαίσιο του προγράμματος του EFDN- Welcome Through Football. Πρόκειται για ευρωπαϊκό οργανισμό ο οποίος ασχολείται με την εταιρική κοινωνική ευθύνη των ομάδων στον οποίο συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια η λεμεσιανή ομάδα.